esteettömyys ❤ ergonomia

Otathan yhteyttä!


HENKILÖTIEDOT
Emme kerää verkkosivustollamme henkilötietoja, joista sinut voitaisiin henkilökohtaisesti tunnistaa, ellet itse syötä ja lähetä henkilötietojasi alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Jos lähetät meille henkilötietojasi alla olevalla lomakkeella, säilytämme tietojasi asianmukaisesti suojatulla sähköpostipalvelimella asian vireilläolon ajan. Hävitämme vanhat viestit viimeistään 12 kk kuluttua siitä, kun yhteydenpito välillämme on päättynyt. Tietojasi emme luovuta ulkopuolisille tahoille ilman suostumustasi.


Sähköpostiosoite:

Nimi:

Organisaatio:

Puhelinnumero:

Viesti:

Tapa, jolla haluat meidän olevan Sinuun yhteydessä:

 Puhelimitse
Sähköpostitse

 

 

EN-APUVÄLINEET

Vuonna 1989 perustetun Suomen Elevaattoritekniikan toiminta laajeni 1990-luvun puolivälin jälkeen ja omaksi toiminta-alueekseen muodostuivat apuvälineet. Viestinnän selkeyttämiseksi vuonna 2004 otettiin käyttöön aputoiminimi EN-Apuvälineet. Tammikuussa 2021 Camp Scandinavia Oy osti EN-apuvälineet liiketoiminnan  -  Camp Mobility ja EN-apuvälineet yhdistyivät.

EN-apuvälineet jatkaa toimintaansa kuten ennenkin, nyt Camp Mobilityn tuote- ja palveluvalikoimalla vahvistettuna. Yhdessä olemme vahvemmat!

Camp Scandinavia Oy on vuonna 1978 perustettu perheyritys, joka valmistaa, maahantuo ja myy lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineitä kuten ortooseja, ortoosimateriaaleja ja -tarvikkeita sekä proteesi- ja ortoosikomponentteja. Camp Scandinavia Oy on osa Allard Support for Better Life -konsernia. Camp Scandinavian toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Kuopiossa ja Tampereella.

Camp Mobility on vuonna 2015 toimintansa aloittanut liikkumisen ja toimintaympäristön apuvälineisiin, muutostöihin ja huoltoon erikoistunut Camp Scandinavia Oy:n liiketoimintayksikkö. Tampereen toimipiste on Camp Mobilityn päätoimipiste ja logistiikkakeskus. Yhdistyminen vahvistaa molempien osapuolien toimintoja, erikoisosaamista sekä yhteistyötä yksityisten ja julkisten rakennuttajien ja kuntien sosiaalitoimien / vammaispalvelujen kanssa.

Tarjoamme esteettömän elinympäristön ratkaisuja myös peruskorjaus-, uudis- ja julkiskohteisiin. Yhteistyössä arkkitehtien ja rakennusliikkeiden kanssa olemme mukana toteutamassa innovatiivisia esteettömiä elinympäristöjä.

CAMP MOBILITY / EN-APUVÄLINEET
Sillankorvankatu 25, 05810 Hyvinkää
www.campmobility.fi
www.en-apuvälineet.fi
osmo.koivisto (at) campmobility.fi
info (at) en-apuvälineet.fi
info (at) en-apv.com

Tarjoamme


Erityislapsille ja -nuorille, aikuisille, ikääntyville, kuntoutujille, liikuntarajoitteisille, hoitotyön ammattilaisille, arkkitehdeille, rakennusliikkeille, hoitokodeille, sairaaloille, hotelleille, museoille, teattereille... apuvälineita ja esteettömyysratkaisuja, jotka helpottavat arkisista tilanteista selviytymistä mahdollisimman itsenäisesti ja ihmisarvoisesti.

 

EN on luotettava kumppani

Klikkaamalla yllä olevaa Luotettava kumppani -kuvaketta voit tarkistaa tietomme tilaajavastuusivustolta. Yrityksemme löytyy nimellä Suomen Elevaattoritekniikka Oy (sivutoiminimi EN-Apuvälineet) Y 0704672-2.

Mietteitä esteettömyydestä...


Vuosien saatossa, asennus- ja kartoituskeikoilla eri puolilla Suomea, olemme nähneet paljon esteettömyyteen liittyviä asioita ja ratkaisuja - hyviä ja vähemmän hyviä...

Mietteitä näistä havainnoista löydät seuraavasta linkistä...

Lisätietoja


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteystiedot


Camp Mobility

CAMP SCANDINAVIA OY
Camp Mobility / EN-Apuvälineet
Sillankorvankatu 25
05810 Hyvinkää
www.en-apuvälineet.fi

info (at) en-apuvälineet.fi
info (at) en-apv.com

EN-Apuvälineet korkeimmassa luottoluokituksessa