esteettömyys ❤ ergonomia

Otathan yhteyttä!


HENKILÖTIEDOT
Emme kerää verkkosivustollamme henkilötietoja, joista sinut voitaisiin henkilökohtaisesti tunnistaa, ellet itse syötä ja lähetä henkilötietojasi alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Jos lähetät meille henkilötietojasi alla olevalla lomakkeella, säilytämme tietojasi asianmukaisesti suojatulla sähköpostipalvelimella asian vireilläolon ajan. Hävitämme vanhat viestit viimeistään 12 kk kuluttua siitä, kun yhteydenpito välillämme on päättynyt. Tietojasi emme luovuta ulkopuolisille tahoille ilman suostumustasi.


Sähköpostiosoite:

Nimi:

Organisaatio:

Puhelinnumero:

Viesti:

Tapa, jolla haluat meidän olevan Sinuun yhteydessä:

 Puhelimitse
Sähköpostitse

 

 

EN-APUVÄLINEET

Vuonna 1989 perustetun Suomen Elevaattoritekniikan toiminta laajeni 1990-luvun puolivälin jälkeen ja omaksi toiminta-alueekseen muodostuivat apuvälineet. Viestinnän selkeyttämiseksi vuonna 2004 otettiin käyttöön aputoiminimi EN-Apuvälineet.

Perheyrityksemme on helposti lähestyttävä, joustava ja luotettava kumppani asiakkaiden nopeastikin muuttuvissa elämäntilanteissa. Teemme tiivistä yhteistyötä mm. kuntien vammaispalvelujen, fysioterapeuttien sekä tuotteita käyttävien asiakkaiden ja heidän omaistensa kanssa. Myös alan erilaiset ammatti- ja omaisyhdistykset ovat tärkeä sidosryhmämme.

Tarjoamme esteettömän elinympäristön ratkaisuja myös peruskorjaus-, uudis- ja julkiskohteisiin. Yhteistyössä arkkitehtien ja rakennusliikkeiden kanssa olemme mukana toteutamassa innovatiivisia esteettömiä elinympäristöjä.

Etsimme koko ajan uusia, asiakkaitamme hyödyttäviä innovaatioita.

EN-tiimin puolesta

Osmo Koivisto

EN-APUVÄLINEET
Sillankorvankatu 25, 05810 Hyvinkää
Vaihde: 019 469 312 akisin klo 8–16
www.en-apuvälineet.fi
info(at)en-apuvälineet.fi
info(at)en-apv.com

Y 0704672-2 (ALV rek. / Krnro: 428.147.)

Tarjoamme


Erityislapsille ja -nuorille, aikuisille, ikääntyville, kuntoutujille, liikuntarajoitteisille, hoitotyön ammattilaisille, arkkitehdeille, rakennusliikkeille, hoitokodeille, sairaaloille, hotelleille, museoille, teattereille... apuvälineita ja esteettömyysratkaisuja, jotka helpottavat arkisista tilanteista selviytymistä mahdollisimman itsenäisesti ja ihmisarvoisesti.

 

EN on luotettava kumppani

Klikkaamalla yllä olevaa Luotettava kumppani -kuvaketta voit tarkistaa tietomme tilaajavastuusivustolta. Yrityksemme löytyy nimellä Suomen Elevaattoritekniikka Oy (sivutoiminimi EN-Apuvälineet) Y 0704672-2.

Mietteitä esteettömyydestä...


Vuosien saatossa, asennus- ja kartoituskeikoilla eri puolilla Suomea, olemme nähneet paljon esteettömyyteen liittyviä asioita ja ratkaisuja - hyviä ja vähemmän hyviä...

Mietteitä näistä havainnoista löydät seuraavasta linkistä...

Lisätietoja


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteystiedot


EN-APUVÄLINEET
Sillankorvankatu 25
05810 Hyvinkää
Vaihde: 019 469 312
Arkisin klo 8–16
www.en-apuvälineet.fi

info (at) en-apuvälineet.fi
info (at) en-apv.com

EN-Apuvälineet korkeimmassa luottoluokituksessa