esteettömyys ❤ ergonomia

OLLI-PESUISTUIN

Vihdoinkin pesuistuin, joka palvelee erikokoisia käyttäjiä! Päivittäiset, yksin tai avustettuna tehdyt rutiinit hoituvat helposti ja sujuvasti.

Olli-pesuistuin on Suomessa valmistettu, kestävä hygienia-apuväline. Ollia käytettäessä pesutulos on puhtaampi ja pesu käy nopeammin. Istuimen etuosassa on "kouru", jonka ansiosta pesun aikana syntyy vähemmän vesiroiskeita.Tämä tavallista korkeampi istuin helpottaa istuutumista ja ylös nousemista.

Olli-pesuistuin on tukeva ja kätevä, tyylikäs kokonaisuus, joka toimii myös tavallisena wc-istuimena. Sopii kaikkiin wc-malleihin.

 

Tekniset tiedot & lisävarusteet

Olli-pesuistuin on ollut testikäytössä Rauman Terveyskeskussairaalassa, Maskun Neurologisessa Kuntoutuskeskuksessa, Runosmäen ja Myllykodin vanhainkodeissa Turussa sekä T:mi Eevan Hoiva- ja Kotisairaanhoidossa.

Suunnittelun lähtökohtana on ollut halu tarjota kekseliäitä ja ergonomisia kylpyhuonevarusteita, jotka auttavat tuottamaan parempia palveluja entistä pienemmin yksikkökohtaisin resurssein. Soveltuvat erinomaisesti myös yksityiskoteihin tukemaan kotihoitoa ja omatoimisuutta

Olli-ideologia:

  • alkuperäisyys – ei kopioida, vaan luodaan aidosti uutta
  • helppokäyttöisyys – yksinkertaisia käyttää, huoltaa ja asentaa
  • taloudellisuus – kestävät tuotteet, sopivat vanhoihin kalusteisiin
  • perusteellisuus – tarkkaa harkintaa ja monipuolista testausta

Esitteet & käyttöohjeet


Ohjeelliset hinnat


Tarjoamme


Erityislapsille ja -nuorille, aikuisille, ikääntyville, kuntoutujille, liikuntarajoitteisille, hoitotyön ammattilaisille, arkkitehdeille, rakennusliikkeille, hoitokodeille, sairaaloille, hotelleille, museoille, teattereille... apuvälineita ja esteettömyysratkaisuja, jotka helpottavat arkisista tilanteista selviytymistä mahdollisimman itsenäisesti ja ihmisarvoisesti.

 

EN on luotettava kumppani

Klikkaamalla yllä olevaa Luotettava kumppani -kuvaketta voit tarkistaa tietomme tilaajavastuusivustolta. Yrityksemme löytyy nimellä Suomen Elevaattoritekniikka Oy (sivutoiminimi EN-Apuvälineet) Y 0704672-2.

Mietteitä esteettömyydestä...


Vuosien saatossa, asennus- ja kartoituskeikoilla eri puolilla Suomea, olemme nähneet paljon esteettömyyteen liittyviä asioita ja ratkaisuja - hyviä ja vähemmän hyviä...

Mietteitä näistä havainnoista löydät seuraavasta linkistä...

Lisätietoja


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteystiedot


EN-APUVÄLINEET
Sillankorvankatu 25
05810 Hyvinkää
Vaihde: 019 469 312
Arkisin klo 8–16
www.en-apuvälineet.fi

info (at) en-apuvälineet.fi
info (at) en-apv.com