esteettömyys ❤ ergonomia
Gyenno parkinson-lusikka

GYENNO-älylusikat Lite ja Twist

Vähemmän vapinaa vähemmän stressiä!

Käsien vapina voi haitata päivittäisiä toimintoja ja aiheuttaa sosiaalista haittaa. Gyenno-lusikka vähentää ruokailuhetkiin liittyvää stressiä, ja kohentaa siten elämänlaatua ja lisää itseluottamusta.

Lusikan 360°-stabilisaattori tasoittaa parhaimmillaan jopa 85 % käden tahdottomasta vapinasta. Oppiva käyttöjärjestelmä erottaa käden tahattomat liikkeet ja reagoi niihin nopeasti ja tarkasti.

Pieni virrankulutus - täydellä akulla hoituu jopa 3 ateriaa päivässä (n. 180 minuuttia).

Maahantuonti keskeytetty toistaiseksi

Maailmanlaajuinen komponenttipula vaikuttaa mm. sähköpyörien, autojen ja muiden laitteiden toimituksiin ja valmistukseen. Myös Gyenno-lusikan toimitukset ovat ns. ”jumissa”. Tämä tarkoittaa, että pitkistä, useiden kuukausien toimitusajoista ja minimaalisista toimitusmääristä johtuen olemme joutuneet keskeyttämään Gyennon maahantuonnin toistaiseksi. Ja on viitteitä siitä, ettei ensi vuoden ensimmäisellä puoliskollakaan ole helpotusta tiedossa. Ilmoittelemme heti, jos ja kun tilanne muuttuu.

 

Tekniset tiedot & lisävarusteet

Tritan™-kuori

  • BPA-vapaata polykarbonaattia
  • sileä ja kolhunkestävä

silikonikaulus

  • sairaalatasoinen antibakteerinen koostumus
  • turvallinen elintarvikekäytössä

vaihtopää

  • haarukka
  • ruostumatonta terästä (Lite) tai muovia (Twist)

Ergonomisesti muotoiltu apuväline, jonka sisällä on pieni, mutta tehokas tietokone. Silti laite painaa vain n. 130 g.

Laite rekisteröi käyttäjänsä käden liikkeet ja oppii mukautumaan niihin paremmin ja paremmin. HUOM! Uudessa Twist-mallissa voi lääkärin/hoitohenkilöstön kanssa hyödyntää sovellusta, jonka avulla voidaan esim. seurata lääkkeiden annostuksen muutosten vaikutusta käden vapinaan.

HUOM! Gyenno-lusikoiden teknisessä toteutuksessa on hyödynnetty sähköistä magneettia. Jos sinulla on sydämentahdistin, EI lusikan käyttö siinä tapauksessa ole suositeltavaaEsitteet & käyttöohjeet


Videot

Video aidosta ruokailutilanteesta:


Ohjeelliset hinnat


Kuvia


Tarjoamme


Erityislapsille ja -nuorille, aikuisille, ikääntyville, kuntoutujille, liikuntarajoitteisille, hoitotyön ammattilaisille, arkkitehdeille, rakennusliikkeille, hoitokodeille, sairaaloille, hotelleille, museoille, teattereille... apuvälineita ja esteettömyysratkaisuja, jotka helpottavat arkisista tilanteista selviytymistä mahdollisimman itsenäisesti ja ihmisarvoisesti.

 

EN on luotettava kumppani

Klikkaamalla yllä olevaa Luotettava kumppani -kuvaketta voit tarkistaa tietomme tilaajavastuusivustolta. Yrityksemme löytyy nimellä Suomen Elevaattoritekniikka Oy (sivutoiminimi EN-Apuvälineet) Y 0704672-2.

Mietteitä esteettömyydestä...


Vuosien saatossa, asennus- ja kartoituskeikoilla eri puolilla Suomea, olemme nähneet paljon esteettömyyteen liittyviä asioita ja ratkaisuja - hyviä ja vähemmän hyviä...

Mietteitä näistä havainnoista löydät seuraavasta linkistä...

Lisätietoja


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteystiedot


Camp Mobility

CAMP SCANDINAVIA OY
Camp Mobility / EN-Apuvälineet
Sillankorvankatu 25
05810 Hyvinkää
www.en-apuvälineet.fi

info (at) en-apuvälineet.fi
info (at) en-apv.com

EN-Apuvälineet korkeimmassa luottoluokituksessa