esteettömyys ❤ ergonomia

FLEXSTEP COMPACT -HISSIPORRAS

FlexStep soveltuu kohteisiin, joissa korkeusero on maksimissaan 1250 mm.

Innovatiivinen ja tilankäytöltään tehokas FlexStep Compact -hissiporras soveltuu loistavasti liikuntaesteisten henkilöiden käyttöön tasolta toiselle siirryttäessä. Teräsrunkoinen FlexStep on helppo sovittaa elegantisti ympäröivään arkkitehtuuriin vaihtoehtoisten askelma- ja kaidemateriaalien avulla. FlexStepissä yhdistyvät hissi ja portaat. Askelmat muuntuvat nostotasoksi napin painalluksella. Siirtyminen tasolta toiselle on helppoa ja turvallista!

FlexStep on varustettu nykyaikaisin turva- ja ohjausjärjestelmin. Vaaran uhatessa FlexStep pysähtyy välittömästi ja tekee hälytyksen. FlexStepin toiminta perustuu neljään lineaariseen nostimeen – edistyksellinen ohjausjärjestelmä takaa niiden samanaikaisen ja pehmeän liikkeen. Tuotteessa on myös erillinen infrapunaliiketunnistimin varustettu turvapiiri.

Portaat voidaan muuttaa nostotasoksi sekä ylä- että alatasolta. Nostoa ja laskua hallitaan nostotason painikkeella. FlexStep palautuu automaattisesti portaiksi, mikäli tasoa ei käytetä minuuttiin.

 

Tekniset tiedot & lisävarusteet

Laitteesta on tullut markkinoille uusi 400 kg kantava malli, jossa pieniä mittamuutoksia aikaisempaan malliin verrattuna. Pyydämme tarkistamaan mitat tai ottamaan yhteyttä myyntiimme.

Nostotason vakiokoko on 1200 x 900 mm, mutta tasoa saa myös leveyksissä 700, 800, 900 ja 1000 mm. Vakiomalleissa 3, 4, 5 tai 6 porrasta.

Uusissa malleissa maksimikuorma on nyt jopa 400 kg!!

FlexStep asennetaan olemassa oleviin rakenteisiin. Yleensä entisten portaiden poisto on ainoa tarvittava muutos.

Lisävarusteena laitteeseen saa myös langattoman ohjausjärjestelmän ja tarvittavat rampit.

Virransyöttö 230 V (10 A)

Mittapiirrokset:

Linkki lataussivulle, josta löydät eri mallien mittapiirrokset (PDF-, DXF- ja DWG-tiedostot).


Esitteet & käyttöohjeet


Videot

 


Ohjeelliset hinnat

 

Lopulliseen hintaan vaikuttaa mm. valittavat ovet ja niiden lukumäärä.


Kuvia


Tarjoamme


Erityislapsille ja -nuorille, aikuisille, ikääntyville, kuntoutujille, liikuntarajoitteisille, hoitotyön ammattilaisille, arkkitehdeille, rakennusliikkeille, hoitokodeille, sairaaloille, hotelleille, museoille, teattereille... apuvälineita ja esteettömyysratkaisuja, jotka helpottavat arkisista tilanteista selviytymistä mahdollisimman itsenäisesti ja ihmisarvoisesti.

 

EN on luotettava kumppani

Klikkaamalla yllä olevaa Luotettava kumppani -kuvaketta voit tarkistaa tietomme tilaajavastuusivustolta. Yrityksemme löytyy nimellä Suomen Elevaattoritekniikka Oy (sivutoiminimi EN-Apuvälineet) Y 0704672-2.

Mietteitä esteettömyydestä...


Vuosien saatossa, asennus- ja kartoituskeikoilla eri puolilla Suomea, olemme nähneet paljon esteettömyyteen liittyviä asioita ja ratkaisuja - hyviä ja vähemmän hyviä...

Mietteitä näistä havainnoista löydät seuraavasta linkistä...

Lisätietoja


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteystiedot


EN-APUVÄLINEET
Sillankorvankatu 25
05810 Hyvinkää
Vaihde: 019 469 312
Arkisin klo 8–16
www.en-apuvälineet.fi

info (at) en-apuvälineet.fi
info (at) en-apv.com